Home  Bli vår partner Annonsering

ANNONSERING

Bravofly.se är en del av lastminute.com group som är en Schweiz-baserad online resebyrå, eller OTA, med en stark närvaro i Europa. Via våra banbrytande plattformar kan kunder lätt söka efter, jämföra och boka flyg med både traditionella flygbolag och lågprisbolag och även för hotellboenden, paketresor, kryssningar, biluthyrning och andra reserelaterade produkter och tjänster.

Dessutom tillhandahåller vi support vid och efter försäljning på 13 språk genom resans hela livscykel. För utvalda mervärdesprodukter, som t.ex. kryssningar och paketresor, kan vi garantera stöd från ett särkskilt team med kundservicepersonal.

Koncernen grundades 2006 men har sina rötter tillbaka till 2004 med lanseringen av Volagratis, den första sökmotorn med lågprisflyg på den italienska marknaden.

Idag driver lastminute.com group webbplatser i över 35 länder; dess viktigaste marknader är Italien, Spanien och Frankrike och vi växer även snabbt på andra europeiska marknader som Tyskland, Östeuropa och Skandinavien och har för avsikt att ta oss in i utvalda länder i Stillahavsregionen och Latinamerika.

Koncernens omfattande varumärkesportfölj omfattar 15 lokaliserade Bravofly webbplatser, lastminute.com Rumbo, Volagratis, Jetcost, Crocierissime och Bravoavia.

lastminute.com group har sitt huvudkontor i Chiasso, Schweiz och bedriver verksamheten främst genom sina två stora europeiska nav i Chiasso och Madrid, Spanien.

Bravomedia

För frågor och information om annonsutrymme hos lastminute.com group och dess nätverk, vänligen kontakta vår avdelning för annonsering:

Bravomedia SRL, Via Melzo, 12 - 20129 Milano, Italien
E-mail: bravomedia@bravomedia.it

Läs mer information på: lastminute.com group

Bravofly: billiga resor för dig!

Bravofly är ett internationellt varumärke av BravoNext SA.

Copyright © 2006-2017 Bravofly.com - Alla rättigheter förbehållna.

Bravofly.se är en del av lastminute.com group.

 

» Boka flyg » Boka hotell » Hyr en bil » Ladda ner en resguide