Home  Boka med oss Information om flygbolag

FLYGBOLAGSINFORMATION

Du har bokat och sparat genom Bravofly och... äntligen har avresedagen kommit!

Flygbolag ger exakt flyginformation gällande incheckning, bagage och lågprisflygbolagen tar ut en avgift för bokningsändringar.

Innan avfärd, kontrollera resevillkoren för det flygbolag som du har bokat flygningen med. Gör det genom att använda rullgardinsmenyn nedan. Dessutom kan du ta del de nya säkerhetsreglerna som gäller på flygplatser inom EU.

Välj det flygbolag där du vill kontrollera avgifter vid bokningsförändringar, check-in, bagagebestämmelser och resevillkor:

Har du några frågor om bokningen du just genomfört?
Kan du inte hitta svaren under menyn vanliga frågor?
Ring oss på det här numret +46 812111117.

Hittar du inte flygbolaget?
Om flygbolaget inte är listat var vänlig kontakta vår kundtjänst på +46 812111117 för att ta del av reseinformation, byte av namn, datum och resevillkor.
Klicka här för information om vår Kundtjänst

Byte eller avbokningar måste ske per telefon minst 24 timmar före avgångstid, från måndag till söndag, dygnet runt genom att kontakta oss på +46 812111117.

För att ändra bokningen (ändra flygsträcka, ändra tur-/returdatum, ändra passagerarens namn) kommer vi att kontakta flygbolaget/leverantören som du valt för att kontrollera om ändringen är möjlig.

Observera att ändringar inte alltid är genomförbara och att alla eventuella önskemål kommer bli föremål för godkännande av flygbolaget.

Några viktiga punkter att lägga märke till
1. Begäran om ändringar och/eller avbokning skall göras per telefon minst 24 timmar före flygets avgång.
2. Vissa bokningsklasser/biljettyper kan inte återbetalas eller kan medföra bokningsavgifter. Välj flygbolag i tabellen ovan för att se deras respektive bestämmelser.
3. Avgifter, förklarade:
3.1 Ändring begärd av passagerare: 30 Euro administrativ avgift per bokning tillämpas. Om du har köpt Assistanspaket (vårt Assistanspaket införlivar flera ytterligare värdetjänster från reseförsäkring till en särskilt avdelad kundservice) hos oss tillämpas emellertid ingen administrativ avgift för att göra ändringar i din bokning.

3.2 Återbetalningsavgifter förklaras i tabellen nedan
 

ANLEDNING TILL ÅTERBETALNINGEN ÅTERBETALNING MED SAMMA BETALNINGSMETOD ÅTERBETALNING MED KUPONG ÅTERBETALNING AV
BYRÅ- OCH BETALNINGSAVGIFTER
UTAN ASSISTANCE PACKAGE* MED ASSISTANCE PACKAGE*
Avbokning av passageraren Administrativ avgift
30 Euro per bokning
Administrativ avgift tillämpas ej Administrativ avgift tillämpas ej Ej återbetalningsbar
Tidtabelländring/avbokning av flygbolaget Administrativ avgift tillämpas ej Administrativ avgift tillämpas ej Administrativ avgift tillämpas ej Återbetalningsbar

 

3.3 Underlåtenhet att använda din biljett resulterar i att en kupong utges i enlighet med tiderna specificerade i avsnitt 4.3 enligt våra köpvillkor. Enligt det tidigare nämnda avsnittet består den administrativa avgiften av 20 Euro fast avgift, plus ett avdrag om 20 % av återbetalningsvärdet från flygbolaget med den redan avdragna administrativa avgiften. Vi ger ut en kupong med ett minsta värde av 10 Euro och tillämpar en maximal administrativ avgift om 80 Euro.
 

Lägg märke till i alla ovanstående fall som avgörs i annan valuta än Euro, blir den administrativa avgiften konverterad till transaktionsvalutan som använts av passageraren.

 

Genom vårt servicecenter kan du även förfråga om inköp eller användning av extratjänster som erbjuds av flygbolagen.

Om du vill köpa eller använda extratjänsterna kommer vi att kontakta flygbolaget som du valt för att kontrollera om din förfrågan är möjlig.

Vi påminner dig om att:

  1. En förfrågan om köp eller användning av extratjänster ska göras 48 timmar före avresan genom att ringa +46812111117 mån-Fre, 09 – 18. Hanteringen av förfrågningar som görs via e-post garanteras inte.
  2. Vid en förfrågan från passageraren för köp eller användning av en extratjänst kommer en extrakostnad att tillämpas per passagerare för administrativa utgifter (för betalningar i andra valutor än Euro kommer de administrativa utgifterna att växlas till passagerarens betalningsvaluta) som är högst 20,00 Euro per bokning enligt följande:

 

Extratjänst Administrativa utgifter per passagerare
Extra bagage 5 euro
Prioriterad ombordstigning 5 euro
Andra speciella önskemål (musikinstrument, sportutrustning...) 5 euro

Bravofly: billiga resor för dig!

Bravofly är ett internationellt varumärke av BravoNext SA.

Copyright © 2006-2017 Bravofly.com - Alla rättigheter förbehållna.

Bravofly.se är en del av lastminute.com group.

 

» Boka flyg » Boka hotell » Hyr en bil » Ladda ner en resguide