Home  Planera din resa Flyg till riktigt lågpris

VILL DU RESA TILL RIKTIGT LÅGPRIS?

Use Bravofly to search for your flightAnvänd Bravofly för att leta efter ditt flyg

För att verkligen spara med lågprisflyg är vårt första råd att...istället för att leta bland alla lågprisflygbolag, använd bravofly för att leta efter ditt flyg. På det sättet är du säker på att hitta det flybolag som uppfyller dina behov till lägsta pris.

Prenumerera på Bravofly's nyhetsbrev: du kommer att få information om de mest värdefulla flygningarna som finns tillgängliga just nu. Dessutom så kommer du att få erbjudanden från flygbolag som erbjuder dig resor till fantastiska priser. Du är garanterad att få de bästa erbjudandena för dagen rakt till din inkorg.

 

 

Reserve your flight as soon as possibleBoka ditt flyg så snart som möjligt

Om du verkligen vill hitta de bästa erbjudandena, tveka inte att boka din flygbiljett: boka så snart som möjligt eller åtminstone en månad innan den tänkta avresan.

 

 

Do not hesitate to bookTveka inte att boka

Om du hittar ett bra erbjudande, vänta inte på att ett ännu bättre ska dyka upp; boka nu! Tillgängliga platser försvinner snabbt och biljettpriser har en tendens att öka ju närmre avresedatum man kommer. Så boka tidigt för att garantera att du får de bästa priserna.

 

 

Stay overnight on Saturday and saveStanna över en lördag och spara pengar

För internationella flygningar föreslår vi att du stannar över lördag natt på ditt resmål; i själva verket finns det många flygbolag som betraktar resor som inte innehåller övernattning från lördag till söndag som affärsresor. Därför kan det många gånger vara fördelaktigt att flyga hem en söndag istället för en lördag.

 

 

Fly at uncommon hoursFlyg obekväma tider

Du kommer att hitta de bästa priserna om du flyger obekväma tider, så som måndag eftermiddag eller söndag morgon. Priset på flygbiljetter styrs helt efter utbud och efterfrågan – därför är flygbiljetter till flygningar som avgår på de mest bekväma och populära tiderna oundvikligen dyrare.

 

 

Fly to secondary airportsFlyg till sekundära flygplatser

Flyg till sekundära flygplatser i de större städerna, som t.ex. Girona för Barcelona elller Luton för London; Tack vare subventioner för deras kommersiella utveckling har sekundära flygplatser förmågan att hantera flygtrafiken från lågprisbolag till mycket fördelaktiga priser. Med snabba och effektiva transporter är sekundära flygplatser ofta väl anslutna till närliggande städer.

 

 

Travel with only a carry-on bagRes med endast handbagage

Undvik bagaget: om du har möjlighet, res med bara handbagage – för bagage som checkas in debiteras ofta en extraavgift. Om ditt bagage inte är inom tillåtna dimensioner eller tillåten viktgräns som fastställs av flygbolaget, riskerar du att få betala höga avgifter. Innan du åker, ta en titt på vår tabell som hittas i Information om flygbolag, som innehåller resevillkor som fastställs  av varje enskilt lågprisflygbolag:klicka här.

 

 

Do not change your reservationGör inga bokningsändringar

När du bokar ditt flyg, försäkra dig om att du uppger var passagerares uppgifter på ett korrekt sätt. När väl flyget är bokat, undvik att göra bokningsändringar: var gång du ändrar datum/avgångstid, avreseort/hemreseort eller namn på passageraren debiteras en avgift. Innan du åker, besök vår sida Bokningsändringar, som innehåller information om kostnader i och med ombokningar: klicka här.

Observera att om du bestämmer dig för att avboka din flygning så betalar oftast inte lågprisflygbolagen ut någon återbetalning.
Om du tror att du kommer behöva göra förändringar i din resa, se till att du köper Bravofly's reseförsäkring NoProblem: på det här sättet kommer du inte att debiteras några administrativa avgifter andra än eventuell kostnad för priskillnad gällande ombokning. Du är dessutom garanterad pengarna tillbaka om du skulle insjukna innan avresan.

 

 

 

 

Bravofly: billiga resor för dig!

Bravofly är ett internationellt varumärke av BravoNext SA.

Copyright © 2006-2017 Bravofly.com - Alla rättigheter förbehållna.

Bravofly.se är en del av lastminute.com group.

 

» Boka flyg » Boka hotell » Hyr en bil » Ladda ner en resguide