Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Abuja

Billiga flyg till Abuja, de bästa sista minuten-erbjudandena till Abuja.

Om du funderar på att resa till Abuja, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Abuja.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Belgrad,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Abuja med Lufthansa ,till Abuja med Air France , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Abuja - StockholmAbuja - Benin CityAbuja - Göteborg,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Abuja

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Abuja, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Abuja och många andra destinationer.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Abuja, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Abuja från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Abuja och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Abuja

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)3,00 kr
Kaffe med mjölk27,00 kr
Mål på McDonald's55,00 kr
Vatten (0,33 l)3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)553,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från städer i Sverige till Abuja

Lågprisflyg från utanför Sverige till Abuja

 • Flyg Accra - Abuja

  Avresa den den 15 juli 2017 och retur den den 23 juli 2017

  från 5 272 kr
  för 3d sedan
 • Flyg Köpenhamn - Abuja

  Avresa den den 8 juni 2017 och retur den den 11 juni 2017

  från 5 435 kr
  för 3d sedan
 • Flyg Lagos - Abuja

  Avresa den den 4 juni 2017 och retur den den 8 juni 2017

  från 1 101 kr
  för 6d sedan