Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Bahrain

Om du istället vill upptäcka nya lösningar, ta en titt på våra erbjudande på flygbiljetter till Bahrain , de har vi valt att lägga till för att utöka dina valmöjligheter.

Att hitta en flygresa till Bahrain är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Bahrain .

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Bahrain . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..

Bravofly har den ledande flygsökmotorn i Italien med 100% italiensk teknologi. Sök ditt flyg till BH, du kommer att bli förvånad över hur många alternativ du hittar.

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Bahrain , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Bahrain

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Bahrain

    Avresa den den 21 november 2017 och retur den den 28 november 2017

    från 3 118 kr
    för 2dgr sedan

Levnadskostnader i Bahrain

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)28,00 kr
Kaffe med mjölk38,00 kr
Mål på McDonald's49,00 kr
Vatten (0,33 l)2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort315,00 kr
Enkelbiljett7,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)45,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)407,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)385,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)11 641,00 kr