Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Bahrain

Billiga flyg till Bahrain, de bästa sista minuten-erbjudandena till Bahrain.

Om du funderar på att resa till Bahrain, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Bahrain.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Alicante,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Bahrain med Lufthansa ,till Bahrain med Pegasus Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Bahrain - DohaBahrain - StockholmBahrain - Abu Dhabi,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Bahrain

Söker du ett flyg till Bahrain? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Bahrain.

Om du letar efter en flygresa till Bahrain och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Bahrain kommer att visas på direkten.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Bahrain, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Bahrain. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Bahrain från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Bahrain

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 23,00 kr
Kaffe med mjölk 38,00 kr
Mål på McDonald's 53,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 330,00 kr
Enkelbiljett 7,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 44,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 397,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 362,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 10 716,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Bahrain

 • Flyg Göteborg - Bahrain

  Avresa den den 17 februari 2018 och retur den den 25 februari 2018

  från 4 230 kr
  för 38dgr sedan
 • Flyg Stockholm - Bahrain

  Avresa den den 21 november 2017 och retur den den 28 november 2017

  från 3 118 kr
  för 6dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bahrain