Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Cancun

Billiga flyg till Cancun, de bästa sista minuten-erbjudandena till Cancun.

Om du funderar på att resa till Cancun, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Cancun.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till HalmstadFlyg till Ängelholm/Helsingborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Cancun med Air France ,till Cancun med Air Berlin , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Cancun - MiamiCancun - HavannaCancun - New York,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Cancun

Flyg till Cancun

Cancun är känt för sitt spännande nattliv, vackra kustlinje och dess prisvärda boendealternativ. Precis som vilken annan mexikansk stad som helst är det lokala köket otroligt lockande. Med så många skäl till att boka flyg till Cancun lönar det sig att spendera lite tid till att läsa igenom denna guid, bara så att du vet exakt vad du kan förvänta dig från din semester i Cancun.

Flyg till Cancun: vad du behöver veta.

Besökare som flyger in till staden anländer till Cancun International Airport. Flygplatsen är belägen 14 kilometer från stadens centrum och drygt 8 kilometer från Zona Hotelera (det område där de flesta hotellen ligger). Flygplatsen är med sina 14 miljoner passagerare om året Mexikos näst mest traffikerade. Det är lätt för resenärerna att hitta billigt flyg till Cancun eftersom flygplatsen är hem för många lågpris- och charterbolag som erbjuder flyg från Cancun till andra städer i Mexiko, USA, Tyskland, Storbritannien, Holland, Belgien och Kanada. När du väl har landat, kom ihåg att vänta med att växla pengar tills du har deklarerat eventuellt bagage. De växlingskontor som finns inne på flygplatsen erbjuder sämre växelkurser än de som finns tillgängliga på motsatt sida ankomsthallen. Om du inte har förbokat transfer från flygplatsen till hotellet finns det två alternativ: Du kan boka en transfer från informationscentret som ligger mellan tullen och utgångsgrindarna, eller så kan du köpa en bussbiljett från från flyglatsen till Cancun busstation (ligger i centrala Cancun). Bussbiljett kan köpas i ADO-kontoret lokliserat efter bagagehämtningen för 56 mexikanska pesos. Bussen avgår var halvtimme. Övrig transfer kan kosta allt mellan 160 och 530 mexikanska pesos beroende på antal passagerare och slutdestination. Taxiresor in till staden är kostsamma och bör undvikas om andra transportmedel finns tillgängliga, däremot är de ett bra alternativ för att ta sig runt i centrala Cancun.

Sevärdheter och aktiviteter i och runt Cancun

De som har bokat sitt lågprisflyg till Cancun och funderar på hur de ska kunna njuta av sin vistelse utan att behöva vända ut och in på plånboken kan bege sig till stadens stränder för en dag av sol, bad, avkoppling och nöjen. De bästa stränderna är Playa Linda, Playa Langosta, Chac Mol, och Playa Delfines. San Miguelito är en annan pittoresk strand där du även har möjlighet att utforska några Mayaruiner. Andra aktiviteter som är vanliga i området är segling, simning med delfiner och andra vattensporter. De lokala marknaderna Mercado 28, Kihuic och Parque Lumpul erbjuder alla lokala färska produkter, souvenirer, hantverk och mycket mer. Intressanta dagsturer från Cancun till Isla Mujeres, Tulum, Cozumel och det arkeologiska komplexet vid Chichen Itza.

Se fler topp destinationer

Flyg till Cancun i december

2017-12-04 - 2017-12-102017-12-11 - 2017-12-172017-12-18 - 2017-12-24
från7 020 kr
för 5dgr sedan
från6 796 kr
för 5dgr sedan
från8 078 kr
för 15dgr sedan
från7 225 kr
för 10dgr sedan
från7 081 kr
för 11dgr sedan
från7 997 kr
för 19dgr sedan

Levnadskostnader i Cancun

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)7,00 kr
Kaffe med mjölk18,00 kr
Mål på McDonald's36,00 kr
Vatten (0,33 l)4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort179,00 kr
Enkelbiljett4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)227,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)318,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)5 011,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Cancun

 • Flyg Göteborg - Cancun

  Avresa den den 9 februari 2018 och retur den den 10 februari 2018

  från 4 810 kr
  för 48dgr sedan
 • Flyg Stockholm - Cancun

  Avresa den den 5 februari 2018 och retur den den 12 februari 2018

  från 5 425 kr
  för 1dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Cancun