Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Chengdu

Billiga flyg till Chengdu, de bästa sista minuten-erbjudandena till Chengdu.

Om du funderar på att resa till Chengdu, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Chengdu.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalmöFlyg till Köpenhamn,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Chengdu med British Airways ,till Chengdu med Qatar Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Chengdu - BangkokChengdu - KöpenhamnChengdu - Hong Kong,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Chengdu

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Om du letar efter en flygresa till Chengdu och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Chengdu kommer att visas på direkten.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Chengdu bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Chengdu under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Chengdu och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Chengdu på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Chengdu

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)6,00 kr
Kaffe med mjölk33,00 kr
Mål på McDonald's38,00 kr
Vatten (0,33 l)2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort128,00 kr
Enkelbiljett3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)10,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)387,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)505,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)6 885,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Chengdu

 • Flyg Göteborg - Chengdu

  Avresa den den 28 november 2017 och retur den den 3 december 2017

  från 4 975 kr
  för 13dgr sedan
 • Flyg Stockholm - Chengdu

  Avresa den den 1 februari 2018 och retur den den 8 februari 2018

  från 4 371 kr
  för 35dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Chengdu