Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Djibouti

Bravofly har den ledande flygsökmotorn i Italien med 100% italiensk teknologi. Sök ditt flyg till DJ, du kommer att bli förvånad över hur många alternativ du hittar.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Djibouti , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

Att hitta en flygresa till Djibouti är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Djibouti .

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Djibouti . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Djibouti , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Djibouti

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Djibouti

    Avresa den den 4 december 2017 och retur den den 11 december 2017

    från 5 144 kr
    för 13dgr sedan

Levnadskostnader i Djibouti

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)30,00 kr
Kaffe med mjölk28,00 kr
Mål på McDonald's50,00 kr
Vatten (0,33 l)9,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort703,00 kr
Enkelbiljett13,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)23,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)1,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)1,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)12 815,00 kr