Genom användandet av våra tjänster accepterar du användandet av cookies Ytterliggare information.

Flyg Gdansk Malmö

Billiga flyg från Gdansk till Malmö, de bästa sista minuten-erbjudandena Gdansk till Malmö
Flyg till Gdansk - Malmö

Flygbiljetter till Gdansk - Malmö

Malmö, sveriges tredje största stad med sina ca. 300 000 invånare är känt för sina många parker, grönområden och trädgårdar (även kallad parkernas stad). Att hitta flyg till Malmö är enkelt då utbudet av lågprisflyg till Malmö är stort från såväl svenska som europeiska städer. Den moderna staden symboliseras av Turning Torso, sveriges högsta skyskrapa med sina 190 meter över havet, Öresundsbron, bron som med sina 8 km som förbinder Malmö med Köpenhamn år båda måsten att beskåda när du besöker staden. Läs igenom denna guiden så vet exakt vad du kan vänta dig av en semester i Malmö.

Flyg till Malmö: vad du behöver veta

Besökare som anländer till Malmö Airport landar 30 kilometer öster om staden. Ett smidigt sätt att ta sig in till centrum är att hoppa på någon av flygbussarna som avgår direkt utanför terminalen. Biljett kan köpas vid biljettautomaterna i terminalerna och vid hållplatserna, i informationsdisken, 7-eleven och Pressbyrån inne i terminalen. Även e-biljett går att lösa på flygbussarnas webbplats samt sms biljett. Observera att ingen kontant betalning godkännes ombord på bussarna, däremot går det bra att betala med kort. Bussarna avgår en gång i timmen och resan till Malmö centralstation tar ungefär 50 minuter. Utanför terminalen står även taxibilar för den som vill. Hör dig dock för innan du sätter dig i en taxi då priserna varierar från bolag till bolag. De fasta priserna brukar ligga på 350-450 kr. Om du åker till Malmö via Köpenhamns flygplats Kastrup är det smidigaste sättat att hoppa på Öresundståget som avgår från stationen under ankomsthallen. Det kan vara en upplevelse i sig att ta tåget över bron. Biljetter finns att köpa i Skånetrafikens biljettautomater i ankomsthallen efter bagageutlämningen. Resan kostar 105 kr och tar ca 20 minuter.

Sevärdheter och aktiviteter i Malmö

Har du hittat ett billigt flyg till Malmö och ska spendera ett par dagar i den skånska staden finns det en rad tips som kan vara bra att veta. Turning Torso är ett måste när du besöker Malmö. Med sina 190 meter är Torson Sveriges och Nordens högsta byggnad belägen i stadsdelen Västra Hamnen endast en kort promenad från centrum. När du ändå är här passa på att strosa längs havet i det populära kvarteret, ta en glass i solen och njut av Öresund när det är som bäst. Ta med familjen och besök Malmöhus slott, nordens äldsta bevarade renässansslott där de danska kungarna bodde under sina besök i Malmö. Inuti denna anrika byggnad finns några av Malmös största museer. Slottet är öppet klockan 10-17 alla dagar i veckan. Med över 800 butiker och restauranger erbjuder staden goda möjligheter till shopping. Stanna till på Lilla torg och ta en fika och titta på folkvimlet. Torget erbjuder en uppsjö av uteserveringar och några av Malmös populäraste klubbar och restauranger. Att Malmö är en stad av mångkulturell prägel det märker du inte minst på Möllevångstorget där du hittar butiker, stånd och restauranger från världens alla hörn. Så vad väntar du på? Boka ditt flyg till Malmö idag och upplev denna mångkulturella stad i hjärtat av Öresundsregionen.


Du kanske är intresserad av  Flyg Gdansk  eller sök  Lågprisflyg från Malmö till Gdansk  Nu har du chansen!


Se fler topp destinationer

Välj ankomstdatum från

Flygerbjudande Malmö i juni

2016-06-13 - 2016-06-192016-06-20 - 2016-06-262016-06-27 - 2016-07-03
169 kr 264 kr 267 kr

Flygerbjudande Malmö för nästa vecka

2016-06-17 - 2016-06-192016-06-24 - 2016-06-262016-07-01 - 2016-07-03
579 kr 498 kr 384 kr