Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Islamabad

Billiga flyg till Islamabad, de bästa sista minuten-erbjudandena till Islamabad.

Om du funderar på att resa till Islamabad, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Islamabad.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Ängelholm/Helsingborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Islamabad med Turkish Airlines ,till Islamabad med Emirates , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Islamabad - StockholmIslamabad - Göteborg,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Islamabad

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Islamabad på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Islamabad, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Islamabad och många andra destinationer.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Islamabad från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Islamabad, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Flyg till Islamabad i september

2017-09-04 - 2017-09-102017-09-11 - 2017-09-172017-09-18 - 2017-09-24
från5 655 kr
för 4d sedan
från5 705 kr
för 3d sedan
från4 781 kr
för 17d sedan
från6 185 kr
för 7d sedan
från5 135 kr
för 7d sedan
från4 810 kr
för 2d sedan

Levnadskostnader i Islamabad

Mat och dryckGenomsnittliga priser
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort1,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)3,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)3,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)28,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Islamabad

Lågprisflyg från utanför Sverige till Islamabad