Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Jersey

Billiga flyg till Jersey, de bästa sista minuten-erbjudandena till Jersey.

Om du funderar på att resa till Jersey, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Jersey.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till LissabonFlyg till Bangkok,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Jersey med EasyJet ,till Jersey med British Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Jersey - LondonJersey - Stockholm,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Jersey

Flyg till Jersey

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Jersey på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Jersey, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Jersey och många andra destinationer.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Jersey bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Om du letar efter en flygresa till Jersey och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Jersey kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Jersey

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)19,00 kr
Kaffe med mjölk28,00 kr
Mål på McDonald's67,00 kr
Vatten (0,33 l)13,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort548,00 kr
Enkelbiljett22,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)42,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)560,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)727,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)24 962,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Jersey

 • Flyg Birmingham - Jersey

  Avresa den den 12 januari 2018 och retur den den 14 januari 2018

  från 930 kr
  för 4dgr sedan
 • Flyg London - Jersey

  Avresa den den 13 februari 2018 och retur den den 17 februari 2018

  från 515 kr
  för 38dgr sedan
 • Flyg Manchester - Jersey

  Avresa den den 8 januari 2018 och retur den den 15 januari 2018

  från 759 kr
  för 12dgr sedan
 • Flyg Paris - Jersey

  Avresa den den 19 januari 2018 och retur den den 21 januari 2018

  från 1 336 kr
  för 27dgr sedan