Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kano

Billiga flyg till Kano, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kano.

Om du funderar på att resa till Kano, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kano.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AlicanteFlyg till Berlin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kano med Turkish Airlines , etc. 


Flyg till Kano

Om du istället letar efter flygbiljetter till Kano men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Kano är en bra anledning för att be om semester.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Kano, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Kano.

Letar du efter ett billigt flyg till Kano? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Kano med bara ett par klick.

Genom att boka en flygresa till Kano med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kano

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Kaffe med mjölk15,00 kr
Mål på McDonald's71,00 kr
Vatten (0,33 l)4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort90,00 kr
Enkelbiljett2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)6,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)71,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)42,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)942,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kano

  • Flyg Lagos - Kano

    Avresa den den 22 december 2017 och retur den den 24 december 2017

    från 3 248 kr
    för 21dgr sedan

Topp flygbolag