Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kaohsiung

Billiga flyg till Kaohsiung, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kaohsiung.

Om du funderar på att resa till Kaohsiung, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kaohsiung.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till IstanbulFlyg till Warsawa,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kaohsiung - ShanghaiKaohsiung - BangkokKaohsiung - Hong Kong,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kaohsiung

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Kaohsiung snabbare.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Kaohsiung men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Kaohsiung är en bra anledning för att be om semester.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Kaohsiung på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Om du letar efter en flygresa till Kaohsiung och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kaohsiung kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kaohsiung

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 31,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 251,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 24,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 306,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 746,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 15 549,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kaohsiung

 • Flyg Busan - Kaohsiung

  Avresa den den 9 januari 2018 och retur den den 12 januari 2018

  från 3 876 kr
  för 30dgr sedan
 • Flyg Osaka - Kaohsiung

  Avresa den den 11 januari 2018 och retur den den 16 januari 2018

  från 1 555 kr
  för 9dgr sedan