Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kavala

Billiga flyg till Kavala, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kavala.

Om du funderar på att resa till Kavala, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kavala.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till PragFlyg till Gdansk,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kavala med Aegean Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kavala - AtenKavala - Munchen,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kavala

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Kavala med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Kavala under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Kavala och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Genom att boka en flygresa till Kavala med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Kavala, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kavala

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)8,00 kr
Kaffe med mjölk28,00 kr
Mål på McDonald's57,00 kr
Vatten (0,33 l)5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort478,00 kr
Enkelbiljett11,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)28,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)271,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)797,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)5 695,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kavala

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kavala

 • Flyg Aten - Kavala

  Avresa den den 15 juni 2017 och retur den den 20 juni 2017

  från 828 kr
  för 3d sedan
 • Flyg Munchen - Kavala

  Avresa den den 10 maj 2017 och retur den den 17 maj 2017

  från 866 kr
  för 1d sedan

Topp flygbolag