Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kilimanjaro

Billiga flyg till Kilimanjaro, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kilimanjaro.

Om du funderar på att resa till Kilimanjaro, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kilimanjaro.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Köpenhamn,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kilimanjaro med Turkish Airlines ,till Kilimanjaro med KLM , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kilimanjaro - ZanzibarKilimanjaro - KöpenhamnKilimanjaro - Pemba,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kilimanjaro

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kilimanjaro från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Kilimanjaro, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Kilimanjaro. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Söker du ett flyg till Kilimanjaro? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Kilimanjaro.

Om du letar efter en flygresa till Kilimanjaro och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kilimanjaro kommer att visas på direkten.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Flyg till Kilimanjaro i november

2017-10-30 - 2017-11-052017-11-06 - 2017-11-122017-11-13 - 2017-11-19
från5 598 kr
för 7dgr sedan
från5 474 kr
för 7dgr sedan
från5 213 kr
för 14dgr sedan

Levnadskostnader i Kilimanjaro

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Kaffe med mjölk13,00 kr
Mål på McDonald's60,00 kr
Vatten (0,33 l)2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)17,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)135,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)159,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)2 893,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kilimanjaro

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kilimanjaro