Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kirkenes

Billiga flyg till Kirkenes, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kirkenes.

Om du funderar på att resa till Kirkenes, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kirkenes.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Aten,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kirkenes med Norwegian ,till Kirkenes med SAS , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kirkenes - OsloKirkenes - JohannesburgKirkenes - Batsfjord,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kirkenes

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Kirkenes och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Söker du ett flyg till Kirkenes? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Kirkenes.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kirkenes från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

I fall du letar efter flygbiljetter till Kirkenes, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kirkenes

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Mål på McDonald's1,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)2,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)4,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)12,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kirkenes

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kirkenes

 • Flyg Bodö - Kirkenes

  Avresa den den 5 december 2017 och retur den den 12 december 2017

  från 2 591 kr
  för 16dgr sedan
 • Flyg Helsingfors - Kirkenes

  Avresa den den 24 november 2017 och retur den den 26 november 2017

  från 2 490 kr
  för 11dgr sedan
 • Flyg Köpenhamn - Kirkenes

  Avresa den den 7 januari 2018 och retur den den 12 januari 2018

  från 2 494 kr
  för 11dgr sedan
 • Flyg Oslo - Kirkenes

  Avresa den den 7 december 2017 och retur den den 14 december 2017

  från 1 223 kr
  för 17dgr sedan

Topp flygbolag