Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Laos

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Laos . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Laos , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Laos , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Laos . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.

Att hitta en flygresa till Laos är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Laos .


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Laos

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Laos

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)9,00 kr
Kaffe med mjölk18,00 kr
Mål på McDonald's49,00 kr
Vatten (0,33 l)3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort37,00 kr
Enkelbiljett3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)20,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)428,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)123,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)1 822,00 kr