Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Leon

Billiga flyg till Leon, de bästa sista minuten-erbjudandena till Leon.

Om du funderar på att resa till Leon, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Leon.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalmöFlyg till Erbil,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Leon med Iberia , etc. 


Flyg till Leon

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Leon med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Leon, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Att hitta en flygresa till Leon som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Leon, resten tänker Bravofly på.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Leon, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Leon och många andra destinationer.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Leon

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)8,00 kr
Kaffe med mjölk15,00 kr
Mål på McDonald's70,00 kr
Vatten (0,33 l)11,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort428,00 kr
Enkelbiljett12,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)30,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)232,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)679,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)10 839,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Leon

  • Flyg Barcelona - Leon

    Avresa den den 26 januari 2018 och retur den den 29 januari 2018

    från 1 408 kr
    för 29dgr sedan

Topp flygbolag