Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Lilongwe

Billiga flyg till Lilongwe, de bästa sista minuten-erbjudandena till Lilongwe.

Om du funderar på att resa till Lilongwe, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Lilongwe.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till IstanbulFlyg till Berlin,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Lilongwe - Addis AbabaLilongwe - KapstadenLilongwe - Dar Es Salaam,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Lilongwe

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Lilongwe, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Lilongwe och många andra destinationer.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Lilongwe bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Letar du efter ett billigt flyg till Lilongwe? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Lilongwe med bara ett par klick.

Att hitta en flygresa till Lilongwe som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Lilongwe, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Lilongwe

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)6,00 kr
Kaffe med mjölk20,00 kr
Mål på McDonald's37,00 kr
Vatten (0,33 l)3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)132,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)3,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)7 564,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Lilongwe

Lågprisflyg från utanför Sverige till Lilongwe

 • Flyg Dar Es Salaam - Lilongwe

  Avresa den den 14 december 2017 och retur den den 19 december 2017

  från 2 095 kr
  för 24dgr sedan
 • Flyg Oslo - Lilongwe

  Avresa den den 1 december 2017 och retur den den 9 december 2017

  från 6 593 kr
  för 10dgr sedan