Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Miri

Billiga flyg till Miri, de bästa sista minuten-erbjudandena till Miri.

Om du funderar på att resa till Miri, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Miri.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Erbil,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Miri med Airasia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Miri - Kota KinabaluMiri - Kuala Lumpur,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Miri

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Miri under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Miri och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Miri med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Miri på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Miri, resten tänker Bravofly på.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Miri

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)12,00 kr
Kaffe med mjölk15,00 kr
Mål på McDonald's23,00 kr
Vatten (0,33 l)3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort199,00 kr
Enkelbiljett4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)19,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)173,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)387,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)6 586,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Miri

 • Flyg Kuala Lumpur - Miri

  Avresa den den 15 januari 2018 och retur den den 20 januari 2018

  från 595 kr
  för 36dgr sedan
 • Flyg Peking - Miri

  Avresa den den 5 januari 2018 och retur den den 12 januari 2018

  från 3 712 kr
  för 19dgr sedan
 • Flyg Singapore - Miri

  Avresa den den 7 januari 2018 och retur den den 12 januari 2018

  från 1 041 kr
  för 13dgr sedan

Topp flygbolag