Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Mogadishu

Billiga flyg till Mogadishu, de bästa sista minuten-erbjudandena till Mogadishu.

Om du funderar på att resa till Mogadishu, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Mogadishu.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till NiceFlyg till Köpenhamn,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Mogadishu med Turkish Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Mogadishu - GöteborgMogadishu - Madrid,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Mogadishu

Att hitta en flygresa till Mogadishu som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Mogadishu, resten tänker Bravofly på.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Mogadishu snabbare.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Mogadishu, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Mogadishu. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Letar du efter ett billigt flyg till Mogadishu? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Mogadishu med bara ett par klick.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Mogadishu

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Kaffe med mjölk4,00 kr
Mål på McDonald's41,00 kr
Vatten (0,33 l)4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort246,00 kr
Enkelbiljett8,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)74,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)123,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)95,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)1 841,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Mogadishu

Lågprisflyg från utanför Sverige till Mogadishu

 • Flyg Aten - Mogadishu

  Avresa den den 29 december 2017 och retur den den 1 januari 2018

  från 9 426 kr
  för 28dgr sedan
 • Flyg Kairo - Mogadishu

  Avresa den den 24 november 2017 och retur den den 30 november 2017

  från 6 567 kr
  för 12dgr sedan
 • Flyg Nairobi - Mogadishu

  Avresa den den 28 november 2017 och retur den den 29 november 2017

  från 4 843 kr
  för 5dgr sedan

Topp flygbolag