Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Perugia

Billiga flyg till Perugia, de bästa sista minuten-erbjudandena till Perugia.

Om du funderar på att resa till Perugia, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Perugia.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Göteborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Perugia med Ryanair ,till Perugia med Wizzair , etc. 


Flyg till Perugia

Flyg till Perugia

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Perugia, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Perugia och många andra destinationer.

Att hitta en flygresa till Perugia som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Perugia, resten tänker Bravofly på.

Letar du efter ett billigt flyg till Perugia? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Perugia med bara ett par klick.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Perugia, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Perugia.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Perugia

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)10,00 kr
Kaffe med mjölk12,00 kr
Mål på McDonald's67,00 kr
Vatten (0,33 l)10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort527,00 kr
Enkelbiljett14,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)57,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)511,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)814,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)15 011,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Perugia

  • Flyg Tirana - Perugia

    Avresa den den 30 november 2017 och retur den den 7 december 2017

    från 1 156 kr
    för 6dgr sedan

Topp flygbolag