Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Rijeka

Billiga flyg till Rijeka, de bästa sista minuten-erbjudandena till Rijeka.

Om du funderar på att resa till Rijeka, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Rijeka.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AmsterdamFlyg till Prag,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Rijeka - GöteborgRijeka - StockholmRijeka - Berlin,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Rijeka

Om du istället letar efter flygbiljetter till Rijeka men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Rijeka är en bra anledning för att be om semester.

Genom att boka en flygresa till Rijeka med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Rijeka på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Rijeka med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Rijeka

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)10,00 kr
Kaffe med mjölk12,00 kr
Mål på McDonald's46,00 kr
Vatten (0,33 l)12,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort363,00 kr
Enkelbiljett13,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)26,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)256,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)685,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)5 869,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Rijeka

  • Flyg Stockholm - Rijeka

    Avresa den den 27 december 2017 och retur den den 2 januari 2018

    från 4 168 kr
    för 12dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Rijeka