Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Sal

Billiga flyg till Sal, de bästa sista minuten-erbjudandena till Sal.

Om du funderar på att resa till Sal, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Sal.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till StockholmFlyg till Ängelholm/Helsingborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Sal med TAP-Portugal ,till Sal med Transavia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Sal - KöpenhamnSal - LagosSal - Praia,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Sal

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Sal, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Sal.

Om du letar efter en flygresa till Sal och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Sal kommer att visas på direkten.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Sal men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Sal är en bra anledning för att be om semester.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Sal, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Sal

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Mål på McDonald's44,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
KläderGenomsnittliga priser
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från städer i Sverige till Sal

 • Flyg Stockholm - Sal

  Avresa den den 2 september 2017 och retur den den 8 september 2017

  från 7 066 kr
  för 33d sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Sal

 • Flyg Frankfurt - Sal

  Avresa den den 28 juni 2017 och retur den den 5 juli 2017

  från 2 735 kr
  för 4d sedan
 • Flyg Lissabon - Sal

  Avresa den den 9 september 2017 och retur den den 16 september 2017

  från 3 057 kr
  för 3d sedan
 • Flyg Praia - Sal

  Avresa den den 27 juli 2017 och retur den den 28 juli 2017

  från 779 kr
  för 10d sedan

Topp flygbolag