Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Salalah

Billiga flyg till Salalah, de bästa sista minuten-erbjudandena till Salalah.

Om du funderar på att resa till Salalah, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Salalah.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BerlinFlyg till Amsterdam,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Salalah med Qatar Airways ,till Salalah med Air Arabia , etc. 


Flyg till Salalah

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Salalah, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Salalah.

I fall du letar efter flygbiljetter till Salalah, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Att hitta en flygresa till Salalah som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Salalah, resten tänker Bravofly på.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Salalah, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Salalah

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)35,00 kr
Kaffe med mjölk39,00 kr
Mål på McDonald's58,00 kr
Vatten (0,33 l)2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett23,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)12,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)323,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)411,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)11 683,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Salalah