Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg San Salvador

Billiga flyg till San Salvador, de bästa sista minuten-erbjudandena till San Salvador.

Om du funderar på att resa till San Salvador, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i San Salvador.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Istanbul,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill San Salvador med Iberia ,till San Salvador med Delta Air Lines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  San Salvador - San JoseSan Salvador - MiamiSan Salvador - Houston,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till San Salvador

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till San Salvador bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till San Salvador på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Att hitta en flygresa till San Salvador som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till San Salvador, resten tänker Bravofly på.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till San Salvador, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till San Salvador och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i San Salvador

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)11,00 kr
Kaffe med mjölk23,00 kr
Mål på McDonald's53,00 kr
Vatten (0,33 l)5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort222,00 kr
Enkelbiljett2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa)44,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...)351,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)432,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)3 110,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till San Salvador

Lågprisflyg från utanför Sverige till San Salvador