Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Shimkent

Billiga flyg till Shimkent, de bästa sista minuten-erbjudandena till Shimkent.

Om du funderar på att resa till Shimkent, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Shimkent.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till PragFlyg till Lissabon,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Shimkent - MoskvaShimkent - Riga,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Shimkent

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Shimkent, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Shimkent.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Shimkent, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Genom att boka en flygresa till Shimkent med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

I fall du letar efter flygbiljetter till Shimkent, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Shimkent

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l)4,00 kr
Kaffe med mjölk6,00 kr
Vatten (0,33 l)2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett2,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande)293,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt)2 439,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Shimkent

 • Flyg Chisinau - Shimkent

  Avresa den den 31 oktober 2017 och retur den den 5 november 2017

  från 11 054 kr
  för 6dgr sedan
 • Flyg Moskva - Shimkent

  Avresa den den 28 november 2017 och retur den den 6 december 2017

  från 1 785 kr
  för 1dgr sedan