Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Yellowknife

Billiga flyg till Yellowknife, de bästa sista minuten-erbjudandena till Yellowknife.

Om du funderar på att resa till Yellowknife, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Yellowknife.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BudapestFlyg till Belgrad,  etc. 


Flyg till Yellowknife

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Yellowknife från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Yellowknife, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Yellowknife och många andra destinationer.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Yellowknife på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Yellowknife, resten tänker Bravofly på.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Yellowknife

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 17,00 kr
Kaffe med mjölk 30,00 kr
Mål på McDonald's 69,00 kr
Vatten (0,33 l) 15,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 493,00 kr
Enkelbiljett 20,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 30,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 349,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 491,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 25 114,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Yellowknife

Lågprisflyg från utanför Sverige till Yellowknife