Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Abakan

Billiga flyg till Abakan, de bästa sista minuten-erbjudandena till Abakan.

Om du funderar på att resa till Abakan, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Abakan.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalmöFlyg till Halmstad,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Abakan med Aeroflot , etc. 


Flygbiljetter till Abakan

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Abakan under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Abakan och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Abakan och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Abakan snabbare.

Letar du efter ett billigt flyg till Abakan? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Abakan med bara ett par klick.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Abakan

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 14,00 kr
Mål på McDonald's 43,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 14,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 142,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 170,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 432,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Abakan

Topp flygbolag