Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Alexandria

Billiga flyg till Alexandria, de bästa sista minuten-erbjudandena till Alexandria.

Om du funderar på att resa till Alexandria, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Alexandria.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till ErbilFlyg till Malmö,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Alexandria med Delta Air Lines ,till Alexandria med United Airlines , etc. 


Flyg till Alexandria

Söker du ett flyg till Alexandria? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Alexandria.

Om du letar efter en flygresa till Alexandria och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Alexandria kommer att visas på direkten.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Alexandria från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Alexandria, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Alexandria. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Alexandria

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 28,00 kr
Kaffe med mjölk 35,00 kr
Mål på McDonald's 58,00 kr
Vatten (0,33 l) 9,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 16,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 80,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 241,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 337,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 7 150,00 kr