Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Astana

Billiga flyg till Astana, de bästa sista minuten-erbjudandena till Astana.

Om du funderar på att resa till Astana, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Astana.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BarcelonaFlyg till Dusseldorf,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Astana med Lufthansa ,till Astana med Turkish Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Astana - StockholmAstana - AlmatyAstana - Sankt Petersburg,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Astana

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Astana men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Astana är en bra anledning för att be om semester.

Letar du efter ett billigt flyg till Astana? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Astana med bara ett par klick.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Astana från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Astana och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Astana

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 19,00 kr
Mål på McDonald's 38,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 176,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 330,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 639,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 651,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Astana

 • Flyg Göteborg - Astana

  Avresa den den 14 februari 2018 och retur den den 16 februari 2018

  från 4 617 kr
  för 12dgr sedan
 • Flyg Stockholm - Astana

  Avresa den den 9 mars 2018 och retur den den 16 mars 2018

  från 2 795 kr
  för 5dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Astana