Behöver du hjälp?
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Flyg till Bacau

Billiga flyg till Bacau, de bästa sista minuten-erbjudandena till Bacau.

Om du funderar på att resa till Bacau, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Bacau.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BelgradFlyg till Berlin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Bacau med Blue Air , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Bacau - London,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Bacau

Flyg till Bacau

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Letar du efter ett billigt flyg till Bacau? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Bacau med bara ett par klick.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Bacau, resten tänker Bravofly på.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Bacau, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Bacau och många andra destinationer.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Bacau från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Levnadskostnader i Bacau

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 14,00 kr
Mål på McDonald's 45,00 kr
Vatten (0,33 l) 9,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 136,00 kr
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 302,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 469,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 873,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bacau

 • Flyg Milano - Bacau

  Avresa den den 24 november 2019 och retur den den 29 november 2019

  från 514 kr
  för 25dgr sedan
 • Flyg Rom - Bacau

  Avresa den den 22 november 2019 och retur den den 29 november 2019

  från 514 kr
  för 7tim. sedan

Topp flygbolag