Behöver du hjälp?

Flyg Bahamas

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till Bahamas som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till Bahamas .

För att leta efter din flygresa till Bahamas , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

Om du älskar flygresor, registrera dig för vårt nyhetsbrev, vi kommer att uppdatera dig om de bästa kampanjerna som finns för tillfället. Vi tror att ett mycket lågt pris är en god anledning till att åka på semester.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Bahamas , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Bahamas . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Bahamas

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Bahamas

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 22,00 kr
Kaffe med mjölk 46,00 kr
Mål på McDonald's 77,00 kr
Vatten (0,33 l) 16,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 460,00 kr
Enkelbiljett 12,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 39,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 394,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 612,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 15 287,00 kr