Behöver du hjälp?
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Om du funderar på att resa till Balikpapan, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Balikpapan.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Warsawa,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Balikpapan med Airasia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Balikpapan - Denpasar BaliBalikpapan - GöteborgBalikpapan - Singapore,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Balikpapan

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Balikpapan, resten tänker Bravofly på.

Söker du ett flyg till Balikpapan? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Balikpapan.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Balikpapan, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Balikpapan. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Balikpapan från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Levnadskostnader i Balikpapan

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 20,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 36,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 221,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 215,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 419,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 885,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Balikpapan

Topp flygbolag