Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Bamako

Billiga flyg till Bamako, de bästa sista minuten-erbjudandena till Bamako.

Om du funderar på att resa till Bamako, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Bamako.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Stockholm,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Bamako med Air France ,till Bamako med TAP-Portugal , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Bamako - StockholmBamako - BanjulBamako - Casablanca,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Bamako

Söker du ett flyg till Bamako? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Bamako.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Bamako från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Bamako, resten tänker Bravofly på.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

I fall du letar efter flygbiljetter till Bamako, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Bamako

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 68,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 351,00 kr
Enkelbiljett 17,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 228,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 99,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 822,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Bamako

  • Flyg Stockholm - Bamako

    Avresa den den 17 februari 2018 och retur den den 24 februari 2018

    från 6 425 kr
    för 26dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bamako