Meny
Mitt Bravofly Behöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807 Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Bandung

Billiga flyg till Bandung, de bästa sista minuten-erbjudandena till Bandung.

Om du funderar på att resa till Bandung, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Bandung.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Malmö,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Bandung med Airasia ,till Bandung med Indonesia Air Asia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Bandung - SingaporeBandung - Denpasar BaliBandung - Phuket,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Bandung

Flyg till Bandung

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Bandung, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Bandung under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Bandung och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Bandung snabbare.

Om du letar efter en flygresa till Bandung och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Bandung kommer att visas på direkten.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Levnadskostnader i Bandung

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 20,00 kr
Kaffe med mjölk 18,00 kr
Mål på McDonald's 27,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 146,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 266,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 392,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 166,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bandung

  • Flyg Singapore - Bandung

    Avresa den den 5 augusti 2019 och retur den den 10 augusti 2019

    från 1 117 kr
    för 22dgr sedan