Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mitt BravoflyBehöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Bandung

Billiga flyg till Bandung, de bästa sista minuten-erbjudandena till Bandung.

Om du funderar på att resa till Bandung, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Bandung.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Malmö,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Bandung med Airasia ,till Bandung med Indonesia Air Asia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Bandung - SingaporeBandung - Denpasar BaliBandung - Phuket,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Bandung

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Bandung, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Bandung under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Bandung och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Bandung snabbare.

Om du letar efter en flygresa till Bandung och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Bandung kommer att visas på direkten.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Levnadskostnader i Bandung

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 13,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 25,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 185,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 175,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 219,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 623,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bandung

  • Flyg Singapore - Bandung

    Avresa den den 7 februari 2019 och retur den den 14 februari 2019

    från 1 020 kr
    för 32dgr sedan