Flyg fran Bangkok till Chiang Rai

Billiga flyg från Bangkok till Chiang Rai, de bästa sista minuten-erbjudandena Bangkok till Chiang Rai

Information om flyget från Bangkok till Chiang Rai

Pris för flyg för återresa

mån 18 mars - tors 21 mars

från

843 kr

Pris för enkelresa

från 843 kr

Flyg som avgår från

Flyg som anländer till

  • Chiang Rai

Flygbolag som flyger till denna destination

Thai AirAsia, Bangkok Airways

Från flygplatsen Chiang Rai till stadscentrum

0.9 km

Flygsträcka

686.22 km

Flygbiljetter från Bangkok till Chiang Rai

Flyg till Bangkok - Chiang Rai

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Åker du på många flygresor? Förlita dig på Bravofly och låt oss bli din partner och ditt verktyg för att söka flyg, boka hotell och hyrbil i Chiang Rai och resten av världen.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Bangkok till Chiang Rai i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Bangkok till Chiang Rai räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

Efter att du har hittat din flygresa för från Bangkok till Chiang Rai, fortsätt att organisera din resa. Förutom flyget ger Bravofly dig möjligheten att boka hyrbil, hotellrum i Chiang Rai och även en turistguide för Chiang Rai för att få reda på allt som du behöver uppleva på plats.

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Bangkok till Chiang Rai


Du kanske är intresserad av Flyg Bangkok Nu har du chansen!


Lågprisflyg från utanför Sverige till Chiang Rai