Sök

Flyg fran Bangkok till Chiang Rai

Billiga flyg från Bangkok till Chiang Rai, de bästa sista minuten-erbjudandena Bangkok till Chiang Rai

Information om flyget från Bangkok till Chiang Rai

Pris för flyg för återresa

mån 27 mars - fre 31 mars

från

775 kr

Pris för enkelresa

från 775 kr

Flyg som avgår från

Flyg som anländer till

  • Chiang Rai

Flygbolag som flyger till denna destination

Thai AirAsia, Bangkok Airways

Från flygplatsen Chiang Rai till stadscentrum

0.9 km

Flygsträcka

686.22 km

Flygbiljetter från Bangkok till Chiang Rai

Flyg till Bangkok - Chiang Rai

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Bangkok till Chiang Rai

Om du reser ofta och behöver ett pålitligt och användbart verktyg att ha med dig under dina flygresor, ladda ner Bravofly’s applikation till iPhone så är du alltid utrustad med rätt redskap.

Alla de som kommer att boka sina billiga flygbiljetter hos Bravofly kommer att få vår kostnadsfria försäkring på köpet. Välkommen om du vill njuta av en välförkänt avkoppling utan att behöva bekymra dig för att några problem ska uppstå.

Välkommen till Bravofly’s sökmotor! Om du är här för att du letade efter ett flyg med rutten från Bangkok till Chiang Rai och fortfarande inte hittat den som passar dig bäst, då beror det på att du var på en annan sida först.

När du har hittat din flygresa från Bangkok till Chiang Rai känn dig fri att organisera din resa som du tycker passar dig bäst. Hos Bravofly har du inte bara möjlighet att boka flyget från Bangkok till Chiang Rai utan också hotell, bil och en turistguide för Chiang Rai.


Du kanske är intresserad av Flyg Bangkok Nu har du chansen!


Lågprisflyg från utanför Sverige till Chiang Rai