Flyg fran Barcelona till Split

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg från Barcelona till Split, de bästa sista minuten-erbjudandena Barcelona till Split

Information om flyget från Barcelona till Split

Pris för flyg för återresa

lör 02 apr. - tis 05 apr.

från

862 kr

Pris för enkelresa

från 910 kr

Flyg som avgår från

  • Barcelona

Flyg som anländer till

  • Split

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Split till stadscentrum

12.32 km

Flygsträcka

1192.94 km

Flygbiljetter från Barcelona till Split

Flyg till Barcelona - Split

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Välkommen till Bravofly’s hemsida! Om du är här eftersom du letar efter ett billigt flyg för rutten från Barcelona till Split, fyll i sökformuläret och starta din sökning, vi är övertygade om att du kommer att hitta det du letar efter.

Efter att du har hittat din flygresa för från Barcelona till Split, fortsätt att organisera din resa. Förutom flyget ger Bravofly dig möjligheten att boka hyrbil, hotellrum i Split och även en turistguide för Split för att få reda på allt som du behöver uppleva på plats.

Du kan också ta del av våra flygbiljetter för flyg till Split från Barcelona. Vi har valt ut de bästa erbjudandena för den här månaden.

Med alla de extratjänster som tillhandahålls av Bravofly kan dina flygresor bokas enkelt och smidigt här. Bekvämt eller hur?


Du kanske är intresserad av Flyg Barcelona eller sök Lågprisflyg från Split till Barcelona Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Split

Lågprisflyg från utanför Sverige till Split