Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Batumi

Billiga flyg till Batumi, de bästa sista minuten-erbjudandena till Batumi.

Om du funderar på att resa till Batumi, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Batumi.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Halmstad,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Batumi med Turkish Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Batumi - StockholmBatumi - Kiev,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Batumi

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Batumi, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Batumi och många andra destinationer.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Batumi, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Batumi från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du letar efter en flygresa till Batumi och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Batumi kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Batumi

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 34,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 9,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 180,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 234,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 531,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Batumi

Lågprisflyg från utanför Sverige till Batumi

Topp flygbolag