Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Benghazi

Billiga flyg till Benghazi, de bästa sista minuten-erbjudandena till Benghazi.

Om du funderar på att resa till Benghazi, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Benghazi.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Aten,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Benghazi - BeirutBenghazi - Stockholm,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Benghazi

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Benghazi med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Benghazi, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Benghazi. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Söker du ett flyg till Benghazi? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Benghazi.

Att hitta en flygresa till Benghazi som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Benghazi, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Benghazi

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 17,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 62,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 185,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 19,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 325,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 327,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 031,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Benghazi