Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Berne

Billiga flyg till Berne, de bästa sista minuten-erbjudandena till Berne.

Om du funderar på att resa till Berne, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Berne.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till NiceFlyg till Barcelona,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Berne - BerlinBerne - BarcelonaBerne - Hamburg,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Berne

Om du istället letar efter flygbiljetter till Berne men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Berne är en bra anledning för att be om semester.

Söker du ett flyg till Berne? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Berne.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Berne och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Berne från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Berne

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 37,00 kr
Mål på McDonald's 117,00 kr
Vatten (0,33 l) 23,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 655,00 kr
Enkelbiljett 37,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 57,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 522,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 918,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 32 373,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Berne