Behöver du hjälp?

Flyg till Berne

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Berne, de bästa sista minuten-erbjudandena till Berne.

Om du funderar på att resa till Berne, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Berne.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Nice, Flyg till Barcelona, etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Berne - Berlin, Berne - Barcelona, Berne - Hamburg, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Berne

Om du istället letar efter flygbiljetter till Berne men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Berne är en bra anledning för att be om semester.

Söker du ett flyg till Berne? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Berne.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Berne och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Berne från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Levnadskostnader i Berne

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 45,00 kr
Mål på McDonald's 128,00 kr
Vatten (0,33 l) 34,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 780,00 kr
Enkelbiljett 39,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 67,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 400,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 1 020,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 52 195,00 kr

Lågprisflyg från städer i Berne till Berne

Berne flygplatser

Väderprognos för Berne

 • lördag 6
  Max 7  ºC
  Min -2  ºC
 • söndag 7
  Max 11  ºC
  Min -1  ºC
 • måndag 8
  Max 7  ºC
  Min 1  ºC
 • tisdag 9
  Max 9  ºC
  Min -2  ºC
 • onsdag 10
  Max 11  ºC
  Min -1  ºC