Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Bishkek

Billiga flyg till Bishkek, de bästa sista minuten-erbjudandena till Bishkek.

Om du funderar på att resa till Bishkek, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Bishkek.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Erbil,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Bishkek med Pegasus Airlines ,till Bishkek med Turkish Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Bishkek - StockholmBishkek - GöteborgBishkek - Osh,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Bishkek

Flyg till Bishkek

Letar du efter ett billigt flyg till Bishkek? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Bishkek med bara ett par klick.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Bishkek och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Bishkek från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Bishkek, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Bishkek och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Bishkek

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 24,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 36,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 6,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 309,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 348,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 824,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Bishkek

 • Flyg Göteborg - Bishkek

  Avresa den den 24 januari 2018 och retur den den 31 januari 2018

  från 6 369 kr
  för 9dgr sedan
 • Flyg Stockholm - Bishkek

  Avresa den den 27 januari 2018 och retur den den 3 februari 2018

  från 2 355 kr
  för 10dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bishkek