Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Bissau

Billiga flyg till Bissau, de bästa sista minuten-erbjudandena till Bissau.

Om du funderar på att resa till Bissau, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Bissau.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till LissabonFlyg till Halmstad,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Bissau med Royal Air Maroc , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Bissau - Praia,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Bissau

Om du istället letar efter flygbiljetter till Bissau men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Bissau är en bra anledning för att be om semester.

Genom att boka en flygresa till Bissau med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Letar du efter ett billigt flyg till Bissau? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Bissau med bara ett par klick.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Bissau från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Bissau

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 3,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 756,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Bissau

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bissau

  • Flyg Lissabon - Bissau

    Avresa den den 24 april 2018 och retur den den 1 maj 2018

    från 2 953 kr
    för 6dgr sedan

Topp flygbolag