Flyg fran Bologna till Barcelona

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg från Bologna till Barcelona, de bästa sista minuten-erbjudandena Bologna till Barcelona

Information om flyget från Bologna till Barcelona

Pris för flyg för återresa

ons 23 feb. - tors 24 feb.

från

191 kr

Pris för enkelresa

från 143 kr

Flyg som avgår från

  • Bologna

Flyg som anländer till

  • Barcelona

Flygbolag som flyger till denna destination

Ryanair, Vueling

Från flygplatsen Barcelona till stadscentrum

11.6 km

Flygsträcka

822.21 km

Flygbiljetter från Bologna till Barcelona

Flyg till Bologna - Barcelona

När du har hittat din flygresa från Bologna till Barcelona fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Bologna till Barcelona kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Barcelona och om du önskar att övernatta i Barcelona hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Barcelona på Bravofly’s hemsida.

Om du reser ofta och behöver ett pålitligt och användbart verktyg att ha med dig under dina flygresor, ladda ner Bravofly’s applikation till iPhone så är du alltid utrustad med rätt redskap.

Välkommen till Bravofly’s sökmotor! Om du är här för att du letade efter ett flyg med rutten från Bologna till Barcelona och fortfarande inte hittat den som passar dig bäst, då beror det på att du var på en annan sida först.

När du genomför bokningen av dina billiga flygbiljetter hos Bravofly, kommer du att kunna dra nytta av vår försäkring som Bravofly har utvecklat efter år av samarbete tillsammans med EuroAssistance.

Händer det ofta att du är osäker på vilken destination du vill åka till? Låt dig inspireras av våra erbjudande på flygbiljetter till Barcelona från Bologna. Om du inte har några speciella datum som du måste resa på är det ett bra sätt att spara pengar på din semester.


Du kanske är intresserad av Flyg Bologna eller sök Lågprisflyg från Barcelona till Bologna Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Barcelona

Lågprisflyg från utanför Sverige till Barcelona