Flyg fran Bologna till Rom

Billiga flyg från Bologna till Rom, de bästa sista minuten-erbjudandena Bologna till Rom

Information om flyget från Bologna till Rom

Pris för flyg för återresa

fre 21 apr. - sön 23 apr.

från

2 050 kr

Pris för enkelresa

från 2 050 kr

Flyg som avgår från

  • Bologna

Flyg som anländer till

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Fiumicino till stadscentrum

21.72 km

Flygsträcka

305.93 km

Flygbiljetter från Bologna till Rom

Flyg till Bologna - Rom

Om du förutom den flygresa från Bologna till Rom vill ha en bil som väntar på dig när du anländer till Rom eller boka ett hotellrum kan du göra allt på ett mycket bekvämt sätt hos Bravofly.

Hej och välkomna till Bravoflys sökmotor för flyg. Letar du efter ett lågprisflyg från Bologna till Rom, är allt du behöver göra att fylla i de tomma fälten i sökmotorn. Innan du vet ordet av kommer du att vara på väg

När du genomför bokningen av dina billiga flygbiljetter hos Bravofly, kommer du att kunna dra nytta av vår försäkring som Bravofly har utvecklat efter år av samarbete tillsammans med EuroAssistance.

Om du reser ofta och behöver ett pålitligt och användbart verktyg att ha med dig under dina flygresor, ladda ner Bravofly’s applikation till iPhone så är du alltid utrustad med rätt redskap.

Händer det ofta att du är osäker på vilken destination du vill åka till? Låt dig inspireras av våra erbjudande på flygbiljetter till Rom från Bologna. Om du inte har några speciella datum som du måste resa på är det ett bra sätt att spara pengar på din semester.


Du kanske är intresserad av Flyg Bologna Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Rom

Lågprisflyg från utanför Sverige till Rom