Sök

Flyg fran Bologna till Zurich

Billiga flyg från Bologna till Zurich, de bästa sista minuten-erbjudandena Bologna till Zurich

Information om flyget från Bologna till Zurich

Pris för flyg för återresa

fre 19 maj - sön 21 maj

från

1 878 kr

Pris för enkelresa

från 1 878 kr

Flyg som avgår från

  • Bologna

Flyg som anländer till

  • Zurich

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Zurich till stadscentrum

9.65 km

Flygsträcka

386.21 km

Flygbiljetter från Bologna till Zurich

Flyg till Bologna - Zurich

När du har hittat din flygresa från Bologna till Zurich fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Bologna till Zurich kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Zurich och om du önskar att övernatta i Zurich hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Zurich på Bravofly’s hemsida.

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Bologna till Zurich

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Om du reser ofta och behöver ett pålitligt och användbart verktyg att ha med dig under dina flygresor, ladda ner Bravofly’s applikation till iPhone så är du alltid utrustad med rätt redskap.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Bologna till Zurich i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Bologna till Zurich räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.


Du kanske är intresserad av Flyg Bologna Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Zurich

Lågprisflyg från utanför Sverige till Zurich