Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Brittiska Jungfruöarna

Om du älskar flygresor, registrera dig för vårt nyhetsbrev, vi kommer att uppdatera dig om de bästa kampanjerna som finns för tillfället. Vi tror att ett mycket lågt pris är en god anledning till att åka på semester.

För att leta efter din flygresa till Brittiska Jungfruöarna , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

När du har köpt dina billiga flygbiljetter till Brittiska Jungfruöarna , fundera på att hämta Bravofly’s applikation för SmartPhones, på så sätt kan du söka lågprisflyg vart du än är. Även på Papua Nya Guinea finn det täckning.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Brittiska Jungfruöarna . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

Om du vill fördjupa din sökning, ta en titt på de flygbiljetter som finns på erbjudande till Brittiska Jungfruöarna . Du hittar de under sökmotorn. Vi är glada att kunna hjälpa dig.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Brittiska Jungfruöarna

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Brittiska Jungfruöarna

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 17,00 kr
Kaffe med mjölk 42,00 kr
Mål på McDonald's 84,00 kr
Vatten (0,33 l) 21,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 42,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 42,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 335,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 503,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 15 523,00 kr