Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Brunei

Om du istället vill upptäcka nya lösningar, ta en titt på våra erbjudande på flygbiljetter till Brunei , de har vi valt att lägga till för att utöka dina valmöjligheter.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Brunei , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

Med Bravofly får du en möjlighet att organisera din egna resa. Men om något skulle gå fel… har du alltid en kundtjänst redo att tillgodose dina önskemål.

Bravofly är kompassen som leder sökningen efter den perfekta flygresan till Brunei . Använd de föreslagna filtren för att organisera resultaten som visas för din sökning , det ger dig mer tid att välja den lösningen som passar just dig bäst.

Välkommen till Bravofly’s sökmotor för billiga flyg, ett kraftfullt verktyg för att söka efter alla lågprisflygningar inom- och utanför Europa.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Brunei

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Brunei

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 18,00 kr
Kaffe med mjölk 21,00 kr
Mål på McDonald's 44,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 61,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 30,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 254,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 244,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 11 400,00 kr