Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Burma

Har du hittat in till vår flygsökmotor eftersom du är i behov av ett flyg till Burma . Fyll i sökformuläret, genomför din sökning och välj bland de flyg som bäst passar dina behov.

Var gång du organiserar flygresor med de verktyg som finns tillgängliga på Bravofly’s hemsida kan du alltid förlita dig på våra experter. De har stor erfarenhet av resande.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Burma . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..

Att hitta din flygresa som uppfyller dina behov är superlätt: fyll i de tomma fälten i vår sökmotor, starta sökningen och Bravofly kommer att hitta de flygresor som bäst uppfyller dina kriterier.

När du har köpt dina billiga flygbiljetter till Burma , fundera på att hämta Bravofly’s applikation för SmartPhones, på så sätt kan du söka lågprisflyg vart du än är. Även på Papua Nya Guinea finn det täckning.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Burma

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Burma

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 9,00 kr
Kaffe med mjölk 18,00 kr
Mål på McDonald's 42,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 51,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 114,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 282,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 562,00 kr